ΟΔΥΣΣΕΙΑ

…Και η τελευταία μας χρονιά στο σχολείο φτάνει στο τέλος της.

Ήρθε η ώρα να πούμε αντίο στο δημοτικό και την παιδική μας ηλικία και να καλωσορίσουμε το πέρασμά μας στην εφηβεία και το Γυμνάσιο.

DSCF4411

Αυτή την τόσο σημαντική μας στιγμή αποφασίσαμε να τη γιορτάσουμε με μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο σχολείο μας που περιλάμβανε και μια θεατρική παράσταση με θέμα την «Οδύσσεια» διασκευασμένη σε μιούζικαλ με χορούς, τραγούδια, παντομίμα και διαλόγους.

Η παράστασή μας έγινε στον χώρο του σχολείου το Σάββατο 11 Ιουνίου. Ήταν μια μοναδική παράσταση που μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και έκλεισε υπέροχα τα σχολικά μας χρόνια. Φορέσαμε στολές, χορέψαμε, διασκεδάσαμε, φωτογραφηθήκαμε, αγχωθήκαμε, αλλά το αποτέλεσμα άφησε άφωνους τόσο τους γονείς μας όσο και όλους όσους μας παρακολούθησαν στον κατάμεστο χώρο της αυλής του σχολείου μας.

DSCF4458

Μετά την παράσταση, 4 συμμαθήτριές μας, εκπροσωπώντας μας, διάβασαν έναν αποχαιρετιστήριο λόγο με τις αναμνήσεις μας και τις δραστηριότητές μας από τα 6 χρόνια στο σχολείο. Παράλληλα προβάλλονταν ένα βίντεο με φωτογραφίες από τα πρώτα σχολικά μας χρόνια μέχρι και την Έκτη τάξη. Πόσα πράγματα μας θύμισε όλο αυτό! Πότε μικρούλικα πρωτάκια δρασκελίσαμε την πόρτα του σχολείου και πότε φτάσαμε να πρέπει να την δρασκελίσουμε …ανάποδα!! Θυμηθήκαμε τις γιορτές μας, τις δραστηριότητές μας, τις εκδρομές μας! Συγκινηθήκαμε, κλάψαμε και κάναμε και τους θεατές μας να δακρύσουν.

Ύστερα τραγουδήσαμε ένα τραγούδι δικών μας στίχων και αποχαιρετήσαμε τις δασκάλες μας με λουλούδια και αναμνηστικά δώρα.

Όλη η ατμόσφαιρα ήταν πολύ συγκινητική και ένας αποχαιρετισμός που θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ!!

DSCF4449

 

This entry was posted in Δράσεις. Bookmark the permalink.