AB

Για να διαβάζετε αυτή τη σελίδα, αγαπητοί μας φίλοι, σημαίνει ότι σας άρεσε αυτό που είδατε και θέλετε να μας γνωρίσετε καλύτερα!

Λοιπόν! Είμαστε μαθητές 2 τμημάτων της πέμπτης (που αν το διαβάζετε τώρα, έχουμε γίνει πια εκτάκια) δημοτικού. Έχουμε αρκετές ανησυχίες, προβληματισμούς,ενδιαφέροντα και όρεξη για έρευνα,συζήτηση,απορίες, για τα όσα γίνονται γύρω μας, μα και για διασκέδαση,γέλιο, αστεία και γενικά θέλουμε να είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι στον σχολικό μας χώρο.

Αφού τα συζητήσαμε όλα αυτά με τις δασκάλες μας, την κ. Λένα Ηλιοπούλου και την κ. Μαρία Φασκιώτου, αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε έναν  διαφορετικό τρόπο  μαθήματος όπου θα έχουμε σημαντικό ρόλο εμείς τα παιδιά. Έτσι συναποφασίζουμε για τις δραστηριότητές μας, τις επισκέψεις μας, τι ενδιαφέρει τον καθέναν μας πού θα ήθελε να ασχοληθεί ιδιαιτέρως και πολλά άλλα.

Θέλοντας στη συνέχεια  να μοιραστούμε όλα αυτά και με άλλους συμμαθητές μας, δημιουργήσαμε ένα blog με τη βοήθεια και την καθοδήγηση της κ. Χριστίνας Δημοπούλου, της δασκάλας μας της Πληροφορικής, στο οποίο γράφουμε όλα αυτά που μας αρέσουν, που μαθαίνουμε, που φτιάχνουμε, που μας διασκεδάζουν ή μας προβληματίζουν. Μαθαίνουμε από τους ανθρώπους που ερχόμαστε σε επαφή παίρνοντας συνεντεύξεις, παρουσιάζουμε βιβλία που διαβάζουμε και τα σχολιάζουμε και ό,τι μας τραβήξει γενικά το ενδιαφέρον.

Καλή περιήγηση, λοιπόν,στη δουλειά μας και ευχόμαστε να το απολαύσετε τόσο όσο και εμείς!!!

6 Responses to AB

  1. Ο/Η Aναστασης λέει:

    Καλο αλλα χρειαζετε πολλα αλλα πραγματα για να γινει «τελειο» (γνωμη μου)

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η pemptakia9dim λέει:

    μπορείς να μας κάνεις προτάσεις; τι θα ήθελες εσύ να περιέχει;

    Μου αρέσει!

  3. Ο/Η Aναστασης λέει:

    πιο συχνές αναρτήσεις

    Μου αρέσει!

  4. Ο/Η Μπουρμπουληθρα λέει:

    Μπορώ να πω ότι είναι μία πολύ καλη δουλεια !!!!
    Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς αλλά και φυσικά στα παιδιά για αυτήν την προσπαθεία!!!
    Φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρχει συνεργασία ανάμεσα σε μαθητές και δασκάλους!!!! Κι από ότι βλέπω εδώ υπάρχει!!!!
    Παρατήρηση:
    Νομιζω καποιες κατηγορίες έχουν να ανανεωθούν εδώ και πολύ καιρό!!!!!! Ειδικά τα αθλητικά!!!!
    Λογικα τα αγόρια γράφουν για τα αθλητικά!! Μήπως θα έπρεπε να ανανεώσουν σιγά σιγά αυτήν την κατηγορία;;;;;

    Μου αρέσει!

  5. Ο/Η pemptakia9dim λέει:

    Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Πολύ εύστοχη η παρατήρησή σας. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε όσο περισσότερο γίνεται στις απαιτήσεις ενός μαθητικού blog που δουλεύεται σε συνδυασμό με πολλές άλλες σχολικές δραστηριότητες. Επιπλέον είναι και πολλές οι κατηγορίες των άρθρων μας. Υποσχόμαστε, παρ’ όλα αυτά, ότι θα ενημερωθεί με νέο υλικό άμεσα η κατηγορία «Αθλητισμός»

    Μου αρέσει!

  6. Φυσικά και όχι μόνο…… Συνεχίστε να μας ενημερώνετε με αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες και ας αργητε καμία φορά!!!! Τουλάχιστον να κάνετε όμορφο πράγματα ώστε να σας θαυμάζουμε!!!
    Περιμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες αναρτήσεις!!!!
    😉 🙂

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε